2011. június 18., szombat

Fly away

Bemutatom Flyin'/Repülés névre hallgató új szettem (mert muszáj volt lazítanom kicsit...:))
A szemfüleseknek feltűnhet- bár nem tudom h. igazából számít-e- hogy betűtípust is váltottam a képfelirataimon: ez a stílus kicsit letisztultabb, elegánsabb :



Ez pedig itt egy nemrég készült pávatollas fülbevaló. Már rég vágytam egy ilyenre, de ahol láttam, ott vagy túl drágának találtam, vagy túl nagy volt, így hát fogtam magam és elkészítettem a sajátomat:)


Néhány hír így a végére:
Tegnap rábukkantam erre a hasznos és ötletes oldalra, amely lehetőséget biztosít a hazai kézműveseknek a bemutatkozásra, és a termékeik terjesztésére--> http://kezmuvesektalalkozohelye.blogspot.com/
Én is írtam nekik hogy szeretnék megjelenni a bloglistában- későbbre tervezek egy rövid bemutatkozó szöveget is, csak egyenlőre nincs időm ilyesmire, és egyébként sem vagyok túl exhibicionista....:)-remélem nemsokára ott is megtalálhattok!
A másik, hogy most -angol szakos (is) lévén- épp az amerikai irodalom vizsgámra készülök, így rengeteg verset kell olvasnom. (Amit szeretek:)) Ez adta az alapötletet a gyurmából készült verses kitűzőkhöz, amikbe szeretnék belefogni a nyáron. (Hasonlót még senkinél nem láttam, és rengeteg tervem van már:)) Bárcsak már ott tartanánk! :)

2 megjegyzés: