2011. június 30., csütörtök

Így mutat Michelangelo a sárgarézzel....

Szeretnék még sok hasonló képes ékszert készíteni a nyáron, mert nagyon tetszik ez a technika...Szabadon azt alkothatok vele, amit csak szeretnék...máris rengeteg megvalósítatlan tervem van. Viszont sajnos otthon nincs lézernyomtatónk- és nem is lesz belátható időn belül-, aki foglalkozik hasonlóval nem tudja megmondani hogy mennyire számít hogy azonnal nyomom-e a rá a mintát, vagy csak később....?!? :S (Tudniillik el kellene bicikliznem a legközelebbi városig a nyomtatáshoz...)
+
Készítettem nektek egy kis szemezgetőt a meskán megtalálható műveimből (+borsó...olyan vidám, muszáj volt beletennem:)), egy kis kedvcsinálónak...:)) Sajnos sok kép elég bénán kerül bele, csak félig...Ha lesz időm készítek egy profibbat, ígérem :))! Azért a befigyelő bárányért megérte....
Addig is nagy szurkolást kérek holnapra, az utolsó vizsgámhoz! (Már egy rossz jeggyel is megelégednék, csak ne kelljen visszajönnöm még JÖVŐ HÉTEN IS vizsgázni....Lemerült az elem, jöhetne már a pihenés....:))

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon tetszenek az ötleteid ezzel a technikával kapcsolatban!!!!:)
    Egyébként szerintem mindegy, hogy mikor teszed rá a képet a gyurmára én még hetekkel később is tettem rá és jó lett. Bár én legtöbbször úgy csinálom, hogy nem várom meg amíg átüt, hanem egyből be a sütőbe és ott rányomódik.:)

    VálaszTörlés
  2. Szia!(:
    Köszönöm, és a hasznos tanácsokat is...!:) Ez nagyon jó hír!(: De te PAPÍRRAL EGYÜTT teszed be a sütőbe?:O Én mindig le szoktam szedni róla előtte, ha átütött a gyurma, mert azt hittem úgy nem lehet...!:D Minden nap tanul az ember valami újat!:)

    VálaszTörlés