2013. január 24., csütörtök

Átmeneti záróra

Igen, az a helyzet, hogy itt és most eljött az a pont, hogy már nincs kapacitásom az ékszerekre- sem szellemileg sem fizikailag. Mindeddig mondhatjuk hogy hobbiból csináltam hiszen az alapanyagok árát és a ráfordított időt / beszerzési/ postázási időt is nézve szinte alig volt hasznom ebből a tevékenységből.
Viszont most le kellene tennem egy OKJs vizsgát, egy szakdolgozatot az asztalra, valamint az államvizsgámat és felvételiimet a félévben, mindemellett dolgozva (hogy meg tudjak élni valamiből) és a szeretteimre és hobbimra is hagyva időt, nem számolva az egészségügyi állapotom követelte mindennapos tornával, és......rá kellett jönnöm, hogy sok. Sok, és nem tudom teljes- szívvel lélekkel csinálni ezt is. Anélkül meg nem érdemes.
(Ma elkövettem egy olyan postázási hibát, amit még soha, ez is jelzi hogy szünetet kellene legalább tartani, amíg lecseng a rengeteg kötelesség, ha nem is örökre hagyni.)
A jelenleg megvásárolható ékszerek meskán fenn maradnak/ el lehet vinni, de újdonságokkal már nem jövök. (Esetleg festményekkel, de sajnos nem olyan profik és nem olyan időket élünk hogy erre az emberek kiadnának).
Tehát addig is Isten veletek, mindenkinek köszönöm a támogatást akitől kaptam:)

A


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése